Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2005.10.04. - Kwish

NWN2 - Hivatalos Fórum szemle


A Hivatalos NWN2 Fórum-on már előfordult néhány új infó, bár a legtöbb felvetés még mindig a megjelent képekkel kapcsolatban érkezik, melyekkel kapcsolatban nem győzik hangsúlyozni azok nem-hivatalos voltát... valakit naggggyon seggbe rúgnak, az tuti.


Toolset szerver (Erik Novales, programozó)
Felvetés: Van rá esély, hogy lesz valami olyan eszköz, ami lehetővé teszi, hogy az ember nyisson egy szervert az eszköztár számára, és így többen együtt dolgozzanak egy modulon?
Igen, a csoport funkcionalitás azok között a dolgok között volt, amit meg akartunk csinálni az NWN2-ben.

Felszín és tárgyak (Erik Novales, programozó)
Felvetés: Remélhetőleg nagyon sok és igen változatos placeable lesz a játékban. Ahelyett hogy pl. csak öt fa közül választhatunk, remélem legalább 30 féle fa lesz.
A fákat igazából most nem úgy kezeljük, mint a normál placeable-ket. De azt már mondtuk, hogy a fák tekintetében igen széles választék áll majd rendelkezésetekre.
Csak ismétlésképpen mondom, a legtöbb dolog, amit az NWN1-ről hisztek egy meghatározott területi elemhez, vagy területi elem készlethez kapcsolódik, de ezeket a kapcsolatokat az NWN2 megszüntette. Sokkal nagyobb befolyásotok, ráhatásotok lesz arra, hogy mi hova kerül.

Az NWN2 3D vagy 2D legyen.Felszín és tárgyak (Erik Novales, programozó)
Felvetés: Ha lenne választási lehetőségetek, akkor mit szeretnétek jobban, egy olyan 3D NWN2t, mint amilyen az első rész is volt, vagy inkább egy olyan 2Ds játékot, mint amilyen pl. a BG sorozat és az IWD sorozat is volt?
Csak mert ez még kérdés volt, az NWN2 határozottan 3Ds játék lesz... mindenféle csodálatos dologgal.

Miért nem adták ki korábban? (Brian D. Lawson, senior programozó)
Felvetés: Már egy csomó topikot láttam, ami a képekkel foglalkozik. Csak arra lennék kíváncsi, hogy eddig miért nem adták ki ezeket, ha az emberek ennyire várnak valami képet?
Csak a történeti hűség kedvéért. Ezek a képek már öt hónaposnál régebbiek. Azóta a dolgok már jelentősen változtak. Ha meg ez a helyzet, miért nem lehetett őket kiadni?

Mert:
a) Csak belső használatra, köröztetésre készültek. Egy tervezett, elképzelt hirdetéshez tettük oda példának... nem terveztük, hogy ez legyen a végleges reklám. Hogy miért és hogyan kerültek ki, AZZAL igenis foglalkozunk.
b) Nagyon sok helyettesítő grafikát tartalmaznak, és a technológia akkor még folyamatos, és igen kemény fejlesztői munka alatt állt.
Ez csak néhány indok. A történeti hűség kedvéért, ezek nem-hivatalos képek. Igazából még semmi hivatalos nem került ki a képek tekintetében. És amíg nincs hivatalos kép, szeretnénk az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket a minimálisra korlátozni a fórumon. A politika ez marad az ilyen témákkal kapcsolatban, s az ilyesfajta témákat zároljuk. Mint ezt is.

Az NWN2 ”terület szélek”, és amit látunk (Brian D. Lawson, senior programozó)
Felvetés: A képeken látható fákon keresztül sétálhatunk, vagy azok az adott terület szegély elemei, részei annak az új terület záró rendszernek, amit korábban említettek?
Nos, ami a fákra vonatkozó kérdéseket illeti, besétálhatsz a fák közé. Nem részei az új határ rendszernek.
Ez a játék egyáltalán nem úgy néz ki, mint a KotOR2. A KotOR2 nem egy normal mapped játék volt. De még egyszer, ezek a képek régiek, és nem hivatalosak.





Frissebb kapcsolódó cikkek:

2005.10.06. - NWN2 - Hivatalos Fórum szemle
2005.10.07. - NWN2 - Hivatalos Fórum szemle
2005.10.11. - NWN2 - Megjelent a PC Gamer
2005.10.11. - NWN2 - PC Gamer cikk áttekintés (NWN2News)
2005.10.12. - NWN2 - Képek

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2005.10.01. - NWN2 - Hivatalos Fórum szemle - UPDATE!
2005.09.30. - NWN2 - Színesben a Dragonshard promó
2005.09.29. - NWN2 - Hivatalos Fórum szemle
2005.09.28. - NWN2 - Hivatalos Fórum szemle
2005.09.26. - NWN2 - Vannak kinn képek, haha - UPDATE!!!


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása